Taka niby szarlotka zamknięta w muffinie 😃 moooże trochę wyobraźnia mnie ponosi z tą szarlotką, ale na prawdę muffinki wyszły fajowe 😋 NieSól💚 Muffiny jabłkowe składniki 120 g mąki ( u mnie 100 g mąki ryżowej i 20 g mąki kokosowej) 120 ml mleka kokosowego 25 g oleju kokosowego 3 małe jabłuszka 2 łyżki miodu 2 łyżki rodzynek 1 łyżeczka cynamonu 1 łyżeczka (płaska) proszku do pieczenia : Suche składniki łączymy z mlekiem, olejem, słodzidłem. Jabłka ścieramy (najlepiej na dużych oczkach). Starte jabłka dodajemy do masy, dodajemy rodzynki i wszystko dokładnie mieszamy. Nakładamy do foremek. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 20 minut. Smacznego ❤